Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Källarfranska

Busenkla snabba och framförallt goda...

4 dl ljummet vatten
50 g jäst
½ tsk salt
2 msk socker
2 msk olja
vetemjöl vet ej hur mycket men gör inte degen alldeles för hård

Lös upp jästen med vattnet. Blanda i resterande ingredienser. Gör en rulle som du skär i bitar. (12-15 bitar). Flytta bitarna som de är till en plåt. Ingen rullning alltså. Jäs 30 min. Lägg på ost om du vill lyxa till det.
In i ugnen 175 grader 10-15 min.
Ingen pensling och bara en jäsning....fiffigt va? Very Happy



Mia Ros
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N