Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Sillimpa

Enkelt matbröd men gott!

1 l filmjölk
1,8 l rågsikt
1,5 dl vetemjöl blandat med
2 tsk bakpulver och 4 tsk bikarbonat
3 dl sirap
Degen skall vara lös, häll i en smord form
ca 25x35 cm grädda i 100 grader i 45 min. höj till 175 grader grädda i 30 min. till, längst ned i ugnen.
Hoppas det smakar!



evelina
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N