Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Dessertost

Dessertost

½ liter filmjölk
1½ liter mjölk (3%)
2 tsk salt
1 ägg




Vispa upp ägget ordentligt och rör den filmjölken. Koka upp mjölken och tillsätt ägg och filblandningen och låt allt koka på svag värme i 12-15 minuter. Glöm inte bort att rör ordentligt i botten. Smaksätt med saltet. Häll sedan hela blandningen genom ett kaffefilter och låt vasslen rinna av. Häll slutligen massan i en form och låt den stå kallt. Krydda gärna upp osten med egna kryddor såsom vitlök, rosmarin eller liknande.



Webmaster Jim Admin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N