Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Julsill

Julsill

4 personer
1 burk urvattnad innläggningssill
2 påsar sillkryddor
1 röd lök 1 lagerblad
½ dl ättika
1½ dl vatten
1 dl socker



Börja med att skölja sillen noga. Skär sillen i 2 centimeters bitar. Skala och skär löken i tunna skivor. Varva nu sillen med lök, sillkryddor, i en kruka eller glasburk och lägg till sist i lagerbladet. Blanda nu ihop ättika, vatten och socker. Rör om väl så att sockret löser sig. Häll nu ättikslagen över sillen och låt stå kallt i minst 1 dygn innan servering.


gulli G
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N