Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Julsill

Julsill

4 personer
1 burk urvattnad innläggningssill
2 påsar sillkryddor
1 röd lök 1 lagerblad
½ dl ättika
1½ dl vatten
1 dl socker



Börja med att skölja sillen noga. Skär sillen i 2 centimeters bitar. Skala och skär löken i tunna skivor. Varva nu sillen med lök, sillkryddor, i en kruka eller glasburk och lägg till sist i lagerbladet. Blanda nu ihop ättika, vatten och socker. Rör om väl så att sockret löser sig. Häll nu ättikslagen över sillen och låt stå kallt i minst 1 dygn innan servering.


gulli G
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text