Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Senapssill

Senapssill

4 personer
300 gr salt sill eller 200 gr sillfiléer
½ dl senap
1 msk socker
1 msk vinäger
½ dl olja
3/4 dl gräddfil
½ dl finhackad rödlök
½ dl finhackad dill



Börja med att rensa sillen. Låt den ligga i vatten i 1 dygn. Dra av skinnet och ta bort alla småben. Skär sillen i 2 cm tjocka bitar och lägg dem på ett fat eller i en bunke. Blanda nu ihop senap, socker och vinäger. Tillsätt sedan olja lite i taget och rör om hastigt. Blanda i gräddfil, rödlök och dill. Häll nu såsen över sillen.



Webmaster Jim Admin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N