Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Dajmglass

Dajmglass

3 st ägg
1 ½ dl strösocker
3 dl vispgrädde
1 st dubbeldajm

Vispa ägg och socker pösigt
Vispa grädden ganska hårt och blanda med äggsmeten
Blanda i den sönderhackade dajmen
Frys in

Hur många portioner det blir är svårt att säga. Äter man bara glass är det två portioner. Har man något till kan det bli fyra.

Superenkel och god glass. Passar jättebra ihop med något varmt, t.ex. Bananer i ugn eller friterad frukt!



Humla
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N