Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

couscousbiffar med myntayoghurt

Couscousbiffar med myntayoghurt (1portion)

1/2 dl couscous
1/2 dl vatten
1 bit purjolök
1/2 röd paprika
2 msk persilja
1 ägg
salt och peppar
1 tsk olja

Koka upp couscous och vatten och låt det svälla i 5 minuter.
Hacka purjolök, paprika och persilja och rör ner det i couscousen.
Rör i ägget och smaksätt med salt och peppar.
Forma 4 biffar och stek i olja cirka 1 minut per sida.

Servera till:
1/2 dl mini cremefraiche smaksatt med lite mynta och en god sallad

1 portion = 6,5 points



SOFIE24
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N