Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pajdeg

Här är en variant på pajdeg till efterättspaj,
har du någon annan variant? Lägg gärna in den här då Wink

Pajdeg:
3 dl mjöl
3 dl socker
2 tsk bakpulver
150 g smör

Arbeta samman alla ingredienser till pajdegen väl, låt den stå i kylen och vila några minuter. Rör undertiden ihop ingredienserna till fyllningen.

Tryck ut pajdegen i en medelstor pajform. Förgrädda pajskalet
på 175 g i ca 10 minuter. Låt svalna lite.
Häll valfri fyllning i pajskalet och grädda den åter på 175 g i ca 20 min.



Webmaster Jim Admin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N