|
|
Tortiglioni med kyckling och paprika
I morgon är det internationella pastadagen! Smygstarta firandet och laga en smakrik och färgglad pastarätt med Tortiglioni, kyckling och paprika – en rätt perfekt för lata söndagar!
Tortiglioni med kyckling och paprika
4 portioner
Ingredienser:
350 g Barilla Tortiglioni
300 g tomater
200 g kycklingbröst
150 g gula paprikor
150 g röda paprikor
60 g lök hackad
3 msk extra jungfru olivolja
salt
peppar
Gör så här:
Skär kycklingen i bitar och bryn dem i olja i en stekpanna. Fräs löken i olja i en annan stekpanna. När löken är brynt, lägg i stekpannan med kycklingen. Skär paprikorna och tomaterna i bitar och lägg i dem. Smaksätt med salt och peppar. Koka Tortiglionin al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med paprika- och kycklingsåsen.
För en krämigare sås, tillsätt 1 dl grädde när salt och peppar adderas och låt koka in.
|
|