|
|
Fusilli med broccolisås, kyckling och bacon
4 portioner
Ingredienser:
400 g Barilla Fusilli
1 broccolihuvud
50 g bacon
2 st grillade kycklinglår
150 g Barilla Pesto alla Genovese
2 st kvistar färsk basilika
salt
peppar
Gör så här:
Börja med att koka broccolihuvudet och koka upp vatten till pastan i en annan kastrull. Strimla bacon under tiden och stek det knaprigt. Ta upp bitarna och låt
dem vila på en bit hushållspapper. Ta
bort köttet från kycklinglåren och skär det i mindre bitar. Ta upp broccolin när den blivit mjuk, skär bort stjälken och spara några buketter till garnering. Mixa broccoli med pestosås i en matberedare, smaka av med salt, peppar och basilika. Koka Fusillin enligt anvisningarna på paketet och blanda pastan med den mixade såsen. Toppa med kycklingbitarna, bacon och några broccolibuketter.
|
|