Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kashmiri icetea

Kashmiri icetea

Ingredienser

Flytande honung
1,5 msk mandel, malen
2 nypor hel saffran
1 st kanelstång
4 st kardemummakärnor
1 tsk teblad

Tillagning
Koka upp allt utom mandel och honung.
Sänk värmen och låt sjuda i 5 minuter.

Fördela mandelpulvret i botten av varje kopp och fyll kopparna med te.
Smaksätt med honung.

Försök hitta så mörk och smakrik flytande honung som möjligt.
Honungen i Kashmir ser ut som mörk sirap.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N