Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fusilli Cozze e Tonno - Fusilli med musslor och tonfisk



Ingredienser:
400 g Barilla Fusilli
½ dl olivolja
3 vitlöksklyftor
2 peperoncini
420 g tonfisk i olja
1,5 msk tomatpuré
1,5 dl torrt vitt vin
500 g färska blåmusslor, rensade
1,5 msk fiskfond
400 g Barilla Arrabbiatasås
200 g körsbärstomater på burk

Garnering:
Grovhackad bladpersilja

Gör så här:
Hetta upp olivolja i en stekpanna, lägg i hela vitlöksklyftor och peperoncini. Tillsätt avrunnen tonfisk, tomatpuré, vitt vin, fiskfond, Arrabbiatasås, musslor och körbärstomater. Rör ihop, och låt puttra ihop på låg värme i cirka 5-10 minuter eller tills musslorna öppnat sig. Om de inte öppnar sig, kasta dem. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Blanda ihop och garnera med grovhackad bladpersilja.




 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N