Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gratinerad Rigatoni med fyra ostar Rigatoni Quattro Formaggi



Gratinerad Rigatoni med fyra ostar
4 portioner
Tid: 20 minuter

Ingredienser:
400 g Barilla Rigatoni
5 dl grädde
1 krm grovmalen svartpeppar
1 krm salt
75 g Gorgonzola i 1x1 cm bitar
75 g Parmesan, riven
75 g Talleggio i 1x3 cm bitar
75 g Provolone i 1x3 cm bitar

Gör så här:
Sätt ugnen på 240ºC grillvärme. Koka Rigatonin enligt anvisningar på paketet. Värm grädden i en stekpanna, vispa ner salt och peppar. Koka upp grädden och låt den reduceras till hälften genom att låta den koka på medelvärme. Blanda ner pastan i grädden. Blanda ner Parmesan och några bitar av Gorgonzola, Talleggio och Provolone, spar lite till gratinering. Rör tills osten smälter. Lägg upp pastan i portionsskålar. Lägg resterande ost utspridd på toppen, toppa med Parmesan. Gratinera i ugnen tills den osten smält och blivit gyllenbrun, cirka 5-7 minuter.

Tips! Det går givetvis även utmärkt att tillaga denna rätt i en stor ugnsform!




 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N