Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Farfalle Integrale Ciccia e Noci



- Farfalle Integrale med salsiccia och valnötter

4 portioner
Tid: 25 minuter

Ingredienser:
400 g Barilla Farfalle Integrale
50 g smör
400 g salsiccia (italiensk korv), skuren i 3 cm långa bitar
100 g valnötter
200 g kronärtskockshjärtan inlagda i olja
5 stjälkar bladpersilja, grovhackad
½ klyfta vitlök, skivad
8 soltorkade tomater inlagda i olja, tunt strimlade
3 dl grädde

Gör så här:
Smält smöret, stek salsiccian halvfärdig. Lägg i valnötterna och stek klart, cirka 5 minuter.
Använd en annan stekpanna och lägg ner bladpersilja och kronärtskockshjärtan i sin olja,
alternativt ½ dl olivolja. Stek tills kronärtskockorna fått fin färg, cirka 4 minuter. Lägg i
vitlök, stek ytterligare en minut. Addera soltorkade tomater i salsicciablandningen och häll på
grädde. Koka upp och låt koka cirka 3 minuter. Dela kronärtskockorna på hälften och blanda
ner i salsicciablandningen. Koka pastan enligt anvisningar på paketet och blanda med
salsiccian och kronärtskockorna.




 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N