Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Crostini al pomodorini e pesto - Crostini med körsbärstomate

Crostini al pomodorini e pesto
Crostini med körsbärstomater och pesto



4 portioner
Tid: 15 minuter

Ingredienser:
Crostini:
- 2 tjocka skivor vitt lantbröd, helst en dag gammalt
- 2 msk smör

Tomat- och pestoröra:
- 20 körsbärstomater, skurna i tunna skivor
- 2 msk Barilla Pesto alla Genovese

Gör så här:
Crostini:

Stek brödskivorna i smör i en stekpanna. Skär brödet i trekanter,
cirka 5 stycken per brödskiva.

Tomat- och pestoröra:
Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och
pestoröra på varje brödskiva och servera genast.



Webmaster Jim Admin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N