Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tortellini med smör och salvia - Tortellini Burro e Salvia



- Tortellini äts året runt i Italien men mest under jultid. Det är en
typisk mellanrätt som äts mellan förrätt och varmrätten. Det här är
tre klassiska italienska julrätter som kommer från Bologna i regionen
Emilia-Romagna som är väldigt känt för sin tortellini. säger Christian
Campogiani, samarbetsparter till Barilla och köksmästare på Den gamle
och havet.


Tortellini Burro e Salvia
Tortellini med smör och salvia


4 portioner
Tid: 15 minuter

Ingredienser:
- 400 g Barilla Tortellini Grandi Ricotta e Spinaci
- 50 g smör
- 2 knippen salvia, helst färsk men annars 2 msk torkad salvia

Gör så här:
Koka tortellinin enligt anvisning på paketet, se till att spara lite
av pastavattnet (cirka 1 dl). Smält smöret i en vid stekpanna. Lägg
ner de hela salviabladen, tillsätt den kokade tortellinin och cirka 1
dl pastavatten. Värm ihop och servera genast på en tallrik.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N