Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Friterade Grisar

Ingredienser
50 50 g jäst
1.5 1.5 dl socker
0.5 0.5 tsk salt
5 5 dl mjölk
1.4 1.4 liter vetemjöl
150 150 g margarin

Annons: Gör så här
1. Smält matfettet i kastrull, tillsätt mjölk och värm till 37 grader.

2. Lös jäst, socker och salt i bunke. Häll på fingervarm degvätska.

3. Blanda i de torra ingredienserna. Spara lite mjöl till utbak.

4. Jäses under duk ca 30 minuter.

5. Kavla ut degen till ca 1 cm tjocklek.

6. Ta ut grisar med pepparkaksformar. Fritera i tjockbottnad kastrull i matolja. Rulla grisarna i kanel och socker.


 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N