Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Frysa potatis

Jag vet att om man fryser kokt potatis o tar fram den, så blir det vattnigt.
Hur blir det om man fryser, en potatisgratäng med grädde i, o sen tar fram den?



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Frysa potatis | Recept | Övrigt | Prat om mat

Har aldrig fruset potatisgratäng själv men med tanke på att det finns frusen potatisgratäng i butik att köpa o förutsatt att inte företagen typ Findus har något specialrecept på sin frusna gratäng så borde det funka.



Med tanke på att det är nästan ett år sedan du skrev ditt inlägg så antingen lever du väl fortfarande i ovisshet huruvida det funkar eller inte... eller har du redan testat. Very Happy



Du behöver ju inte frysa in en flera kilo tung gratäng första gången utan testa bara med en 1 hg i ex en beg gräddförpackning.



Lycka till o posta gärna resultatet!

videofotografen

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N