Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Honungsglacerad vildsvinsytterfilé

Honungsglacerad vildsvinsytterfilé

1 st vildsvinsytterfilé
1 tsk mald ingefära
1 dl strösocker
salt och svartpeppar
flytande honung

Putsa ytterfilén fri från senor och fett. Gnid in med ingefära, salta och peppra. Lägg ytterfilén på galler över långpanna och strö sock­er över. Glacera i ugn på god värme, 250°C, sänk temperaturen när sockret karamelliserats och kör i ugn tills ytterfilén håller en inner­temperatur på runt 72°C. Tag ut köttet och pensla omedelbart med honungen. Låt svalna något. Skivas i generösa skivor till det små­varma.



gulli G
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N