Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Flexibel lättlagad fiskrätt

FLEXIBLA FISKEN



600 gr fiskfilé, valfri sort, färsk el. fryst

2-3 tomater

2-3 dl grädde, valfri sort

rikligt med dill

margarin till formen

Smörj en ugnsfast form, lägg i fisken, täck den med dill, skiva tomaterna och lägg dom på fisken, häll på grädde så det nästan täcker. Grädda i 225 gr ugn i 20-25 min, lite längre om fisken är fryst.
Servera med nykokt, gärna färsk potatis och sallad.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Flexibel lättlagad fiskrätt | Recept | Fisk & skaldjur | Fisk

Hej !

Jag brukar göra likadant, fast jag gör den som gryta,

färdigt innan potatisen har hunnit koka. JSnabbt, gott och enkelt.

Mvh. Karla

Karla

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N