Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

lappskojs och matiga plättar

har du saknat lappskojs
de behöver du inte göra längre
köp nåt bra fläskkött
gärna me ben
fräs o låt puttra ur benen så kan du sila bort buljongen o frysa i portioner
sen rensar du bort benen o slänger
köttet är nu strimligt o bra häv i en klick smör o riv ner en zuccini
puttra till o servera med de tillbehör du gillar bäst

sen

nästa dag tar du lappskojsen o knäcker i ägg o rör i hop ordentlit

steker lagoma plättar o serverar med
majonäs o hackkad purjolök


eller cremefraiche o rårörda lingon



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N