Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

lappskojs och matiga plättar

har du saknat lappskojs
de behöver du inte göra längre
köp nåt bra fläskkött
gärna me ben
fräs o låt puttra ur benen så kan du sila bort buljongen o frysa i portioner
sen rensar du bort benen o slänger
köttet är nu strimligt o bra häv i en klick smör o riv ner en zuccini
puttra till o servera med de tillbehör du gillar bäst

sen

nästa dag tar du lappskojsen o knäcker i ägg o rör i hop ordentlit

steker lagoma plättar o serverar med
majonäs o hackkad purjolök


eller cremefraiche o rårörda lingon



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N