Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fylld köttfärsrulle 4 port

Ugnstemperatur 175 grader
Till färs:
300 g nötfärs
100 g fläskfärs
2 kalla kokta potatisar
1 ägg
2 dl vatten
salt, vitpeppar
Till fyllning:
100 g bacon
1 liten gul lök
1 äpple
1 knippa persilja
Gör så här:
1. Mosa potatisen och blanda den med köttfärsen, ägg vatten och
kryddor efter smak.
2. Bred ut färsen på vattensköljd skärbräda.
3. Finhacka bacon,lök, äpple och persilja och bred ut fyllningen
på köttfärsen.
4.Rulla ihop som en rulltårta och lägg färsrullen på smort eldfast fat
eller en långpanna.
5.Grädda färsen ca 45 minuter utan att späda eller ösa.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N