Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Havreflarn 50-60 st

3 dl havregryn
2 dl strösocker
1/2 dl sirap
150 g smält smör eller margarin
1/2 dl grädde
1 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
Blanda alla ingredienserna.
Lägg teskedsstora klickar av smeten med stora mellanrum på smord plåt.
Kakorna flyter ut mycket.
Grädda i 175 grader omkring 8 minuter eller tills flarnen är svagt ljusbruna. Låt dem svalna några minuter innan de med tunn kniv lossas
från plåten. Böj flarnen och låt dom kallna. Flarnen kan också svalna på galler till platta flarn och sedan läggas samman två eller flera med fyllning mellan.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N