Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Kycklingfilegryta 4 pers 30 min

6-7 hg kycklingfile
6 skivor bacon
kajennpeppar
salt och vitpeppar
smör att steka i
1 st purjolök
1 msk kalvfond
1-2 msk kinesisk soja
1 msk wok sauce
2 dl creme fraiche
1 brk ananasringar 560 g i eget spad
1 banan

Gör så här.
1. Skär filen i 3 cm breda skivor och dela i 2-3 bitar.
Dela kycklingfilen först på längden, sedan i 3-4 bitar.
Skär baconen i små bitar. krydda med kajennpeppar,
salt och vitpeppar. Fräs bitarna i smör och tillsätt den
grovstrimlade purjolöken. Spar en bit purjolök till garnering.
2. Vänd ner kalvfonden, sojan och woksåsen. Spä med lite spad
från ananasen och låt grytan småputtra i 10 minuter.
3. Rör ner creme fraichen, ananasen i bitar och bananen skuren i skivor.
Låt allt koka ihop några minuter och smaka av med mer kryddor.
Strimla lite purjolök tunt och strö över.
Servera med ris och bröd.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N