Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Moccatårta

Botten
300 g mandelmassa ( ska rivas )
3 st ägg
2 msk kakao

Fyllning
4 dl vispgrädde
1 1/2 msk kaffepulver ( neskaffe)
3 msk florsocker
1 st äggula
25 g riven blockchoklad

Gör så här.
Riv mandelmassan, rör i äggen och sikta ner kakaon.
Bred ut smeten i en form med löstagbar kant.
Grädda botten i ugnen i 175 grader i ca 20-30 minuter.
Låt kallna. Blanda vispgrädde, kaffepulver och florsocker.
Vispa mocca grädden tjock. Vispa ner en äggula.
Bred ut smeten över kakan.
Ha ej botten för varm då smälter grädden.
Täck med folie och låt stå i frysen minst 3 timmar före servering.
Ta bort den löstagbara kanten och garnera med riven choklad. :lol:



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N