Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kryddig Morotskaka

2 ägg
2 dl socker
75 g smör
5 dl Rårivna Morötter
2 3/4 dl Vetemjöl
2 tsk Bakpulver
2 tsk Kanel

Vispa ägg och socker poröst
Smält smöret
Blanda mjöl bakpulver och kanel
Blanda ner morötter,mjöl och matfett i ägg och sockerblandningen
Rör till en jämn smet
Häll i en väl smord och bröad form 1 1/2 liters
Grädda längst ner i 175 grader ca 40 minuter.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N