Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lyxig caviarkrans med räkor

LYXIG CAVIARKRANS MED RÄKOR


100 gr röd caviar

4 hårdkokta hackade ägg

½ mkt finhackad gul lök

1 brk creme fraiche

2 msk majponnäs

½ knippa dill el. 2 msk torkad.

100 gr skalade hackade räkor + några till garnering

saft av en citron

salt och peppar

5 blad gelatin

sallad

Blanda allt utom gelatin.
Smält gelatinbladen enl. anvisning och rör i smeten.
Häll upp i oljad kransform.
Låt stå kallt minst 3 timmar ( kan frysas ) doppa formen snabbt i hett vatten innan den stjälps upp.
Dekorera med sallad och räkor.
Servera med bröd och ett gott svalt vitt vin..



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N