Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

RÄKOR INDIENNE

4-6 portioner
500 g rä kor
2 paprikor
1 gul l ök
1 purjol ök
2 tsk curry
1 msk Svenskt Sm ör
2 vitlö ksklyftor
2 msk tomatpuré
1 burk krossade tomater
2 dl Vispgrädde
salt och peppar

Skala rä korna. Strimla och fräs grönsakerna och curryn
hastigt i sm öret. Tills ätt pressad vitl ök, tomatpuré och
tomatkross. Lå t sjuda 5 min. Tills ätt grädde. Salta och
peppra. Blanda i rä korna och lå t allt bli varmt. Får ej
koka. Servera med ris och sallad.





Husse
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N