Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

gorgonsolamascarponeägg

smör i pannan en rejäl klick osså fyra ägg ner i detta på svag värme o peta hål på gulorna så dom rinner klicka rikligt med mascapone goronsola över de hela sätt på lock så osten smälter så de börjar se platt ut lägg på tunnt skivade tomater o hackad purjolök
o ät
den blir godare om man väntar tills den blir kall o då lägger jag den på ett kokosbröd http://www.markazits.com/index.php?option=com_garyscookbook&Itemid=206&func=detail&id=31 o äter till kvällsfikat mumsigt


kryddor efter behag men jag tycker inte de behövs om man har rikliga klickar av mascarponegorgonsolan



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N