Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Souvas i muurikkan

Perfekt att ha med sig att steka i muurikkan efter en utflykt med skojtern..eller en tur i slalombacken.


4 pers

400 g souvas eller renskav/viltskav
2 lökar
200 g champinjoner/kantareller
1 vitlöksklyfta
persilja
salt och peppar

Fräs lök och champinjoner (eller annan svamp) först i stekpanna.
Souvas eller renskav/viltskav, fräses i en het stekpanna eller i muurikka. Rör i lök-
och svampfräset. Krydda med vitlök, persilja eller någon örtkrydda. Salta.
Severas i pitabröd, tillsammans med sallad och tomater. Dressing är valfritt, grekisk yoghurt är inte helt fel;)



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N