Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Het mexikansk gratäng

4 port

500 g strimmlat griskött,el bog
1 msk soja
1 tsk chilipulver
1 purjo

Sås:
2 msk mjöl
1 dl grädde
2 dl buljong ( tärning)
1 dl chilisås
Ca 1 tsk sambal oelek( smaka av före med en ½ tsk)
1 tsk salt
1 dl riven ost

Gör så här
Blanda köttet med soja, chilin.
strimla purjon.
Lägg köttet och purjon i en ugnsäker form.
Blanda mjölet med grädden och resten av ingredienserna till såsen.
Häl såsenl över köttet.
Strö över riven ost, ställ in i nedre delen av ugn i 225 g 20 min.
ta ut formen och stick ner nacho chipsen.
Serveras avocadoröra med potatishalvor som är ugnstekta el pasta



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Ja gillar starkt



Ett rövin skulle nog passa bra till... Very Happy

Webmaster Jim Admin



Det som är lite små roligt om man bjuder vänner på denna rätt, det är att man sitter med dessa chips och små äter medans man pratar...och där kan man sitta och äta väldigt lääänge...trots att det är så hot och svetten nästan rinner ur en.. men man avgör ju hur stark man vill ha det förstås, annars så gör man den lite barn vänlig.



Tinaz



De låter supergott, ska lägga till det i min kokbok :-D

Webmaster Jim Admin





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N