Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Kinamat

KINAMAT 6 port


450 gr finstrimlat färskt bogfläsk alt fläskfilé

3 msk vetemjöl

1 påse wokgrönsaker

4 msk olja

1 purjo

6 ananasringar

2 ¼ dl ananasspad + vatten

6 msk socker

6msk soya

6 msk vinäger

6 msk tomatpuré

4 dl ris + 8 dl vatten

1. Sätt på ris och strimla purjon
2. Lägg köttet i en plastpåse tillsammans med mjölet, och skaka till det är mjöl på allt kött
3. Skär ananasringarna i 4:edelar
4. Mät upp ananasspad och vatten i en skål, häll i socker, soya, vinäger och tomatpuré. Rör tills allt är blandat
5. Fräs wokgrönsakerna i hälften av oljan, tillsätt purjon efter en stund, ta upp och håll varmt.
6. Fräs köttet i resterande olja, och när det är klart häll i grönsakerna och soyablandningen
7. Låt allt få ett uppkok, tillsätt ananas och låt det bli varmt.
8. Servera med torrt osaltat ris och extra soya.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N