Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Gräddfilsaioli

Gräddfilsaioli

2 dl gräddfil eller lätt fraiche
1 msk lätt majonäs
1-2 pressade vitlöksklyftor
salt och peppar

Blanda och låt stå och dra före serv.

:lok: :lok2:



elleave
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

tips till aiolin..

...brukar göra något liknande när jag har spaghetti och köttfärssås. En liten klick på toppen och det blir toppen. Även typ köttfärssoppa är att rekommendera.

En liten varning bara...börjar man så måste man fortsätta..annars stora protester från både stora och små.

:lol:

Mia Ros





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N