Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Viltlax

4 pers

Ca600g laxfile(hel eller portionsbitar)
1 tsk salt
21/2 dl matlagningsgrädde
2 msk konc vilt-o kantarellfond(el.viltfond)
2 msk lingonsylt(el.svartvinbärsgele)
1 krm svartpeppar
1 tsk timjan

Gör så här:

Salta laxen oc lägg den i en ugnsäker form.
Blanda grädden med fonden, sylten, peppar o timjan.
Häll sedan det över laxen.
Låt det stå i ugnen i ca 20 min.225g
Serveras med pressad potatis, haricots verts o rårörda lingon el. vinbärgele.

Källa: ICA Buffe



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N