Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lövbiffsrullader

Lövbiff av nöt
Färskost med vitlök/pepparrot/peppar efter egen smak (Cantadou rekommenderas)
Färsk persilja/timjan/basilika.

Så mycket färskost som ryms rullas in i en lövbiff (lås med en tandpetare)

Bryn och låt eftersteka i medelhög värme så att osten precis börjar bli varm.

Slå på grädde och låt småkoka, klicka i lite extra ost i grädden så att såsen får smak också.
Servera med ris och lämplig kryddört



Bengt Malmgren Malmgren
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N