Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Räksouvlaki

Färska skalade räkor (de frysta är för vattniga)
Bacon i lösvikt (det plastade krymper för mycket och är svårt att hantera vid tillagningen)
Tunna grillspett av bambu
Slätbladig persilja

Linada in varje skalad räka i lite bacon och trä upp dem på ett spett (6-8 per spett)
Grilla (helst på träkolsgrill men gasgrill fungerar hjälpligt)

Servera med ris och persilja. Ev även lite Tzatziki.



Bengt Malmgren Malmgren
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N