Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lökbagels

ca 12 bröd
Ugn 225 grader ca 15-20min

Använd:
25g jäst
3dl mjölk
2msk olja + 2tsk till stekning
1tsk salt
3dl mjöl
1 stor gul lök
Ägg till pensling

Arbeta degen som vanligt och låt den jäsa 30min. Fräs lökstrimlor i olja så dom bli mjuka. Koka upp vatten med salt. Dela degen i 12st delar.
Gör degringar och lägg dim i det kokande vattnet. Ta upp när dom flyter upp till ytan. Låt ringarna rinna av lite på bakplåtspapper. Klä en plåt med bakplåtspapper och läg lök där ringarna ska placeras. Lägg på ringarna och pensla med ägg. Lägg sedan även lökstrimlor på. Grädda sedan i ugn.


 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N