Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Mjuk Nougat

Mjuk Nougat


Ingredienser:

50 g hasselnötter
3 dl florsocker
200 g ljus choklad
små pappersformar


Gör så här:

1. Lägg nötterna på en plåt och rosta dem i 225° i ca 8 minuter. Lägg dem i en handduk och gnugga av det mesta av skalet.

2. Kör nötterna och florsockret i matberedaren i ca 15 minuter eller tills massan är mjuk och oljig.

3. Smält chokladen och rör ner i massan, blanda väl. Forma till små kulor eller häll massan direkt i pappersformarna. Förvara nougaten kallt.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N