Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Grillat Kött med Chiliglaze

Grillat Kött med Chiliglaze 4 port


Ingredienser:

4 skivor entrecote
75 g kryddat smör, chili och lime
1 tsk citronskal, rivet
1 msk honung


Gör så här:

1. Blanda ihop rumsvarmt smör, citron och honung till en glaze.

2. Grilla köttet i 2-3 minuter. Vänd och bred på hälften av glazen på ovansidan. Grilla i ytterligare 2-3 minuter.

3. Servera med resten av glazen, grillade grönsaker, klyftpotatis och bröd.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N