Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Chili Utan Tjafs

Chili Utan Tjafs 4 port.


Ingredienser:

1 kg fransyska, tärnat
2 msk olja
4 vitlöksklyftor, skivade
1 dl köttbuljong
½ tsk spiskummin, mald
3 msk chilipulver
1 msk oregano
1 msk koriander, mald
2 tsk strösocker
2 msk salt
½ dl vetemjöl
1 Piri-Piri frukt
¼ burk grön jalapeño (finns i tex-mex hyllan)
1 röd pepparfrukt, hackad
1 grön pepparfrukt, hackad
1 flaska öl


Gör så här:

1. Bryn köttet i oljan i en stekpanna och lägg över det i en stor gryta.

2. Bryn försiktigt vitlöken och lägg den i grytan med köttet.

3. Koka den röda och gröna pepparfrukten i lite vatten i 15 minuter. Sila bort vattnet. Lägg sedan över i grytan.

4. Lägg i resten av ingredienserna i grytan och låt puttra i ca 2 timmar. Chilin är klar när hälften av köttet har kokat sönder.

5. Servera med gott bröd, nachos, crème fraiche och en sallad.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N