Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bulgogi (Grillad Lövbiff)

Bulgogi (Grillad Lövbiff) 4 port.


Ingredienser:

600 g lövbiff
1 msk socker
2-3 vitlöksklyftor, finhackad
3 salladslökar, i bitar
½ dl soja
1 tsk sesamolja
1 krm svartpeppar


Gör så här:

1. Skör lövbiffen i bitar, ca 10-12 cm långa och 4-5 cm breda. Blanda dem med sockret i en skål och låt stå i ett par minuter.

2. Blanda ner vitlök, salladslök, soja, sesamolja och peppar med köttet.

3. Marinera köttet i rumstemperatur i minst 1 timme eller i kylskåp över natten.

4. Grilla köttbitarna snabbt och servera dem direkt.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N