Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Marockansk Kebab

Marockansk Kebab 4 port.


Ingredienser:

4 kycklingfiléer
2 dl matyoghurt
1 tsk salt
1 krm kanel
1 krm kardemumma
1 krm spiskummin
1 krm cayennepeppar
2 vitlöksklyftor, pressade


Gör så här:

1. Dela kycklingen på längden till smala remsor.

2. Blanda yoghurt, salt, kryddor och vitlök i en skål. Rör ner kycklingen och låt marinera i ca 2 timmar.

3. Trä upp kycklingen på blötlagda träspett.

4. Lägg spetten på oljat grillgaller och grilla runt om i 8-10 minuter.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N