Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fylld Kyckling från Kefalonia

Fylld Kyckling från Kefalonia 4 port.

Ingredienser:

1 kyckling, ca 1 kg
175 g fetaost
1½ msk oregano
3 msk olja
½ citron
salt och peppar
8 medelstora potatisar


Gör så här:

1. Blanda fetaost, hälften av oreganon och det mesta av oljan i en skål. Mosa väl med en gaffel. Fyll kycklingen med massan och bind ihop den väl med ett snöre.

2. Lägg kycklingen i en smord ugnsform.

3. Dela potatisen i stora klyftor och lägg dem runt om.

4. Strö över resten av oreganon, saften av citronen och lite olja. Salta och peppra.

5. Stek kycklingen i 225° i ca 45 minuter.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N