Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Örtmarinerad Fläskfilé

Örtmarinerad Fläskfilé 2 port.


Ingredienser:

250-300 g fläskfilé
2 msk balsamvinäger
1 msk olivolja
färsk timjan och rosmarin, hackad
salt och peppar


Gör så här:

1. Skär filén i 2 cm tjocka skivor och tryck ut dem något. Blanda vinäger, olja och örter i en plastpåse. Lägg i köttet och se till att det täcks med marinad. Låt marinera i ½-1 timme.

2. Grilla eller stek utan fett i ca 3 minuter/sida. Salta och peppra under tiden. Häll marinaden i pannan och späd med ett par msk vatten och låt eftersteka i ca 5 minuter.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N