Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tex-mex Spjäll

Tex-mex Spjäll 4 port.


Ingredienser:

1,2 kg tunna spjäll
4 vitlöksklyftor, pressade
½ tsk spiskummin
2 dl het tex-mex salsa
2 msk honung


Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175˚.

2. Blanda vitlök, spiskummin, salsa och honung i en skål. Smaka av med salt och peppar.

3. Skåra spjällen någon millimeter djupt längs de köttiga partierna mellan revbenen.

4. Lägg ett stort ark folie i en långpanna. Lägg på spjällen och pensla båda sidor rikligt med marinaden. Stäng foliepaketet så att det blir tätt. Stek 75 minuter i ugnen.

5. Dra upp värmen till 225˚. Ta bort folien. Stek i ytterligare 15 minuter för att få fin färg.

6. Häll köttsaften i en kastrull och värm för att servera som sky till revbenen.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N