Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Marinerad Fläskfilé

Marinerad Fläskfilé 4 port.


Ingredienser:

500 g fläskfilé
olja till stekning
Marinad:
2 msk olivolja
1 msk citronsaft
2 vitlöksklyftor, pressade
¼ tsk torkad oregano
¼ tsk torkad timjan
1 tsk paprikapulver
salt och peppar


Gör så här:

1. Putsa filén. Skär den i strimlor, ca 5 cm långa och 2 cm breda.

2. Rör ihop ingredienserna till marinaden. Blanda kött och marinad och rör om så att köttet blir väl täckt. Låt stå i ca 1 timme.

3. Häll olja i en stekpanna och hetta upp så att det blir riktigt varmt. Stek köttet i omgångar, hastigt.

4. Strö på salt på köttet och servera på en salladsbädd.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N