Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Latinospjäll

Latinospjäll 4 port.


Ingredienser:

1 kg tjocka revbensspjäll
100 g lök, riven (1 medelstor)
6 vitlöksklyftor, pressade
6 lagerblad, smulade
2 tsk rosmarin, smulade
1½ dl rött vin
3 msk olivolja
½ citron, saft av
800 g potatis
salt och peppar


Gör så här:

1. Sätt igång ugnen på 125˚.

2. Lägg lök, vitlök, lagerblad, rödvin, rosmarin, olivolja och citronsaft i en skål. Rör om. Smaka av med salt och peppar.

3. Låt revbenen marinera i röran över natten eller lägg i en långpanna, gnugga in marinaden och börja steka direkt. Låt steka i ca 2 timmar.

4. Skala potatisen, dela och salta och låt steka med köttet den sista timmen.

5. Servera köttet med potatisen och en grönsallad.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N