Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Helstekt Fläskfilé med Rosmarin

Helstekt Fläskfilé med Rosmarin 4 port


Ingredienser:

500 g fläskfilé
1 msk smör
1 msk färsk rosmarin ELLER 1 tsk torkad
1 tsk salt
1 krm svartpeppar


Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175°.

2. Putsa bort eventuella hinnor från filen. Bryn filen runt om i ca 3 minuter på näst högsta effekt.

3. Ta upp köttet och lägg i en ugnsform. Krydda med rosmarin, salt och peppar.

4. Sätt en termometer i köttets mitt (lättast från kortsidan). Stek tills innertemperaturen är 65-70°, ca 10 minuter.

5. Ta ut köttet och täck med folie och låt stå i 10 minuter innan det skärs upp.

6. Servera med klyftpotatis.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N